datABBAse - Musician




The HOOTENANNY SINGERS

 

International Discography

 

Denmark (1964)

Jag Väntar Vid Min Mila
Fontana tf-269-042
Denmark (1964)

Gabrielle
Fontana tf-269-047
Finland (1964)

Jag Väntar Vid Min Mila
Telefunken fa-1006
Finland (1964)

Darlin´
Telefunken fa-1007
Finland  (1965)

Gabrielle (Swedish Version)
Telefunken fa-1008
Finland (1965)

Gabrielle (Finnish Version)
Telefunken fa-1009
Finland (1965)

Katjusha
Telefunken fa-1010
Finland (1966)

Marianne (Finnish Versiond)
Telefunken fa-1011
France (1964 Ep)

Frogg
Atlantic Records EGF-794
France (1966 Ep)

No Time
Atlantic Records EGF-880
Germany (1965)

Denk´ Daran
Metronome m-439
Germany (1965)

Wenn Alle Ströme Versiegen
Metronome m-830
Germany (1966)

Just The Way That You Are
Metronome m-885
Holland (1964)

Ave María No Morro
Philips ds-1087
Holland (1964)

Gabrielle
Philips jf-327-813
Italy (1965)

Gabriella
Derby DS 8114
Norway (1964)

Jag Väntar Vid Vin Mila
Fontana TF 269.042
Norway (1964)

Darlin'
Fontana TF 269.046
Norway (1965)

Britta
Polar POS 1012
Norway (1965)

Björkens Visa
Polar POS 1013
Norway (1965)

No Time
Polar POS 1019
Norway (1966)

Marianne
Polar POS 1022
Norway (1966)

Through Darkness Light
Polar POS-1024
Norway (1967)

En Sång En Gång För Länge Sen
Polar POS-1026
Norway (1967)

Blomman
Polar POS-1027
Norway (1967)

En Gång Är Ingen Gång
Polar POS-1034
Norway (1967)

Början Till Slutet
Polar POS-1040
Norway (1968)

Så Länge Du Älskar Är Du Ung
Polar POS-1050
Norway (1968)

Mårten Gås
Polar POS-1051
Norway (1968)

Måltidssång
Polar POS-1059
Spain (1964 Ep)

Jag Väntar Vid Min Mila
Maitex 5521
Spain  (1964 Ep)

Frogg
Maitex 6436
U.K. (1965)

Gabriella
United Artists up-1082
U.K. (1965)

No Time
United Artists up-1123
U.K. (1966)

Through Darkness Light
United Artists ua-1161
U.S.A. (1965)

Gabrielle
Ascot 2171
U.S.A. (1967)

No Time
Ascot ua-991

 

Swedish Discography

Compilations

Songs

MP3 Fantasy discography

 

All Musicians All Albums All Songs